Фонд ПатронусНовиниЩо по звітах?

Що по звітах?

Друзі! Команда благодійного фонду “Патронус” невпинно ї… продовжує свою роботу. Так невпинно, що іноді не маємо часу на те, щоб викладати звіти на сайт. Проте всі фотозвіти оперативно з’являються на наших сторінках в соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/patronus.fund.ua

Instagram: https://www.instagram.com/patronus.fund.ua/

Відтепер і Telegram: https://t.me/patronusfund

Також за звітами по доходах і витратах можна слідкувати в режимі онлайн в таблиці.

А поки що виправляємось та розповідаємо в одному пості про все, що зробили з останнього звіту тут!

6.05. 74 розвідувальний батальйон. Дрон, баули, рюкзаки, рюкзак парамедика, оклюзійні наліпки, планшет для розвідників.

11.05. Азов (Південний напрямок). 4 тепловізори, 3 коліматорні приціли, наручні годинники з компасом, дальномір на 5 км, амортизатори, компресор, форма мультикам, гігієнічні засоби та засоби від комах.

14.05. 25 ДШВ. Автомобіль швидкої допомоги для евакуації поранених, нашпигований перев’язочними матеріалами та медикаментами.

16.05. 93 ОМБр. Тепловізор, прилад нічного бачення, умивальники, павербанки, спальні мішки, каремати, дроти, воду та їжу.

25.05. Азов (Східний напрямок). Два квадрокоптери DJI, плитоноски, підсумки, турнікети, розгрузки, наколінники, гігієнічні засоби, перев’язка, засоби від комах та сонця, їжа.

25.05. 25 ДШВ. Принтер, форма, набори ключів, газові балони та пальники, перетворювачі напруги, мультитули, павербанки, форма, гігієнічні засоби, їжа та вода.

26.05. 25 ДШВ. 20 касок

31.05. 17 ОТБр. Активні навушники, шоломи, прилад нічного бачення, тактичні маски, літня форма, компаси, монокуляри, засоби від комах.

9.06. Медики на евакуації. 20 м’яких нош, евакуаційні стропи.

11.06. 94 ОМБр. Автомобіль Great Wall Hover. Набитий смаколиками, гігієнічними засобами та корисними дрібничками.

14.06. 25 ДШВ. Форма, взуття, футболки, шоломи та чохли, підсумки, перчатки, інша амуніція, рюкзаки, тримери, газові балони, дроти та павербанки, модем, гігієнічні засоби та їжа.

17.06. Азов (Східний напрямок). Саперні лопати, спомби, кішки для розмінування, мотузки, підсумки, труба розвідника, павербанки, засоби від комах.

17.06. 93 ОМБр. Куби та бочки для води, сублімати та енергетики, засоби від кліщів, біноклі, труба розвідника, турнікети, гігієнічні засоби.

18.06. Медики ТРО Азов. Медикаменти, рукавички, шприці, системи, шини, турнікети, антисептики.

21.06. Азов (Південний напрямок). Тепловізор Pulsar та квадрокоптер Mavic 3.

Працюємо далі, до перемоги! Всім дякуємо за допомогу💛💙